Perustietoa Setlementistä

logo

Palanen elämää. Suomen Setlementtiliiton ja paikallisten setlementtien verkkokauppa, jonka aineettomilla lahjoilla autetaan tavallisia ihmisiä ympäri Suomen.

Tutustu tästä Kurikkalan Setlementin historiaan

Tutustu tästä Suomen Setlementtiliiton sivuihin

 

Kurikkalan setlementti on perustettu vuonna 1964 ja on Suomen Setlementtiliitto ry:n jäsen. Setlementtitoiminta on puolueisiin ja uskontoihin sitoutumatonta, kansainvälistä toimintaa, jonka tavoitteena on edistää inhimillistä kasvua, yksilön elämänhallintaa, ihmisten välistä vuorovaikutusta ja 
mahdollistaa elinikäisen oppimisen. 

Kurikassa setlementin toimintamuotona on tällä hetkellä vain kansalaisopisto. Suomen 100-vuotiaan setlementtiliikkeen toimintaan kuuluu paljon muutakin. Katso lyhyt video. 

Kurikkalan Setlementti ry:n hallitus ja Kurikan kansalaisopiston johtokunta:

Pj. Anna-Maija Koskela, vpj. Maire Lammi,

Kaisa Ala-Korpela, Satu Kallio, Riitta Ketola, Veikko Kotimäki, Mirja Lehtimäki, Voitto Parkkonen, Heikki Rantamäki ja Terhi Rintala.

Kurikkalan Setlementti ry säännöt

Kurikan kansalaisopiston johtosääntö

Voit tukea Kurikkalan Setlementti ry:n toimintaa ja vaikuttaa siihen liittymällä jäseneksi. Voit tehdä sen tästä kansalaisopiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 10 €.

Yhteisöjäsenet 100 €.

Jäsenetuna on liittymisvuotena 20 euron alennus yhdestä kansalaisopiston kurssimaksusta uusille rekisteröityneille jäsenille. Etua ei voi käyttää muitten alennusten tai lahjakortin yhteydessä. Edun voi käyttää vain jäsen, ei esim. hänen perheenjäsenensä. Ota yhteyttä toimistoon ennen kurssin alkamista ja kerro millä kurssilla haluat käyttää jäsenedun.