Perustietoa Setlementistä

Olemme Suomen Setlementtiliitto ry:n jäsen.

Olemme myös osa kansainvälistä setlementtiliikettä.

Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Ovemme ovat avoinna kaikille.​

Kurikkalan setlementti on perustettu vuonna 1964. Setlementtitoiminnan tavoitteena on edistää inhimillistä kasvua, yksilön elämänhallintaa, ihmisten välistä vuorovaikutusta ja mahdollistaa elinikäistä oppimista. 

Kurikassa setlementin toimintamuotona on tällä hetkellä pääasiassa kansalaisopisto. Suomen 100-vuotiaan setlementtiliikkeen toimintaan kuuluu paljon muutakin. Katso lyhyt video. 

Setlementtiliike - kertomus rohkeudesta

Naapurissa Kurikkalan Setlementti

Kurikkalan Setlementti ry:n hallitus ja Kurikan kansalaisopiston johtokunta:

Pj. Anna-Maija Koskela, vpj. Maire Lammi,

Kaisa Ala-Korpela, Heidi Pajuluoma, Riitta Ketola, Veikko Kotimäki, Mirja Lehtimäki, Voitto Parkkonen, Heikki Rantamäki ja Terhi Rintala.

Kurikkalan Setlementti ry säännöt

Kurikan kansalaisopiston johtosääntö

Voit tukea Kurikkalan Setlementti ry:n toimintaa ja vaikuttaa siihen liittymällä jäseneksi. Voit tehdä sen tästä kansalaisopiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 10 €.

Yhteisöjäsenet 100 €.

Jäsenetuna on liittymisvuotena 20 euron alennus yhdestä kansalaisopiston kurssimaksusta uusille rekisteröityneille jäsenille. Etua ei voi käyttää muitten alennusten tai lahjakortin yhteydessä. Edun voi käyttää vain jäsen, ei esim. hänen perheenjäsenensä. Ota yhteyttä toimistoon ennen kurssin alkamista ja kerro millä kurssilla haluat käyttää jäsenedun.