Ilmoittautuminen ja osallistumisen peruminen

 

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava netin kautta tai soittamalla opistolle. Jos ilmoittautumista ei ole, se lukee kurssin kuvauksessa. 

Kursseille ilmoittautuminen (netissä ja puhelimitse) alkaa pääsääntöisesti ti 22.8.2017 klo 15.30.  Myös kevään kursseille voi ilmoittautua. 

Osaan kursseista voi ilmoittautua netissä jo 1.7. alkaen ja puhelimitse  31.7. klo 10.00 alkaen.  Katso ajankohtaiset kurssit sähköisen ohjelman etusivulla. 

Kun ilmoittaudut puhelimitse, soita opiston mobiilikeskuksen numeroon 040 585 9305. Puhelusi yhdistetään seuraavalle vapaalle ilmoittautumisen vastaanottajalle. 

 

keinutuolit

llmoittautuminen netissä

Ilmoittautuminen on vaivattominta netissä Kurikan kansalaisopiston sähköisen ohjelman kautta osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/kurikka /. Tutustu sähköisen ohjelman sivuilla vasemman reunan vihreän palkin kohtiin ja ohjeisiin jo etukäteen ennen ilmoittautumista. Voit harjoitella ilmoittautumista Netti-ilmoittautumisen harjoittelu -kurssilla; numero 0000. 

Täytä kaikki tarvittavat kohdat ilmoittautumislomakkeeseen. Lue ja hyväksy ehdot! Alaikäisten osallistujien osalta tulee täyttää myös huoltajan tiedot yhteydenpitoa ja laskutusta varten.  

Täytä ilmoittautumistietoihin käytössäsi oleva matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tarkista, että tiedot tulevat oikein! Tärkeimmistä kurssimuutoksista (esim. tuntien peruuntumisesta tai siirtymisestä, toimipaikkamuutoksesta, lisäkurssien perustamisesta ja kurssipaikkojen vapautumisesta varasijoilla oleville) ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Saat tiedon ajoissa, kun yhteystiedot ovat oikein.   

Kurssit voi maksaa verkkomaksulla heti ilmoittautumisen aikana. Poltto- ja laitemaksut sisältyvät lukuvuodesta 2017-2018 alkaen kurssimaksuun. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee ilmoitus sähköpostiin. Emme ota vastaan kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.  

 

Osallistumisen peruminen 

Ilmoita peruutukset ajoissa, että varallaolija voi vielä saada paikan. Opettajat eivät ota vastaan osallistumisen peruuttamista. Tee peruutus viimeistään viimeisenä ennakkoilmoittautumispäivänä netissä, jos olet ilmoittautunut sen kautta, tai soita toimistoon p. 040 585 9305. Kurssimaksu laskutetaan ja on perintäkelpoinen, mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa. 

Pitkillä, koko lukuvuoden kursseilla on mahdollista peruuttaa tai vaihtaa kurssi vielä kurssin ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen ottamalla yhteyttä opiston toimistoon. Opettajalle ilmoittaminen tai peruminen ei riitä! 

 

Lukuvuoden 2017-2018 aikataulu