Ilmoittautumisohjeet

 

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava netin kautta tai soittamalla opistolle. Jos ilmoittautumista ei ole, se lukee kurssin kuvauksessa. 

Kursseille ilmoittautuminen (netissä ja puhlimitse) alkaa pääsääntöisesti to 25.8. klo 15.30.  

Osaan kursseista voi ilmoittautua netissä jo 1.7. klo 15.30. alkaen ja puhelimitse 1.8. klo 10.00 alkaen.  Katso ajankohtaiset kurssit sähköisen ohjelman etusivulla. 

Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa  myös to 25.8. klo 15.30. 

Kun ilmoittaudut puhelimitse, soita opiston mobiilikeskuksen numeroon 040 585 9305. Puhelusi yhdistetään seuraavalle vapaalle ilmoittautumisen vastaanottajalle. 

Opinto-ohjelman muutoksista, tarkennuksista ja lisäyksistä  ilmoitetaan Kurikka-lehden opistopalstalla, Jurvan Sanomissa ja JP Kunnallissanomissa, opiston nettisivuilla ja facebookissa.

Opisto on tapaturmavakuuttanut alle 20-vuotiaat opiskelijat kurssien aikana sekä niihin liittyvillä matkoilla kodin ja kurssipaikan välillä. Muut opiskelijat vastaavat itse vakuutusturvastaan. 

 

keinutuolit

lmoittautuminen netissä

Ilmoittautuminen on vaivattominta netissä Kurikan kansalaisopiston sähköisen ohjelman kautta osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/kurikka /. Tutustu sähköisen ohjelman sivuilla vasemman reunan vihreän palkin kohtiin ja ohjeisiin jo etukäteen ennen ilmoittautumista. Voit harjoitella ilmoittautumista Netti-ilmoittautumisen harjoittelu -kurssilla; numero 9994N.  

Täytä kaikki tarvittavat kohdat ilmoittautumislomakkeeseen. Lue ja hyväksy ehdot! Alaikäisten osallistujien osalta tulee täyttää myös huoltajan tiedot yhteydenpitoa ja laskutusta varten.  

Täytä ilmoittautumistietoihin käytössäsi oleva matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tarkista, että tiedot tulevat oikein! Tärkeimmistä kurssimuutoksista (esim. tuntien peruuntumisesta tai siirtymisestä, toimipaikkamuutoksesta, lisäkurssien perustamisesta ja kurssipaikkojen vapautumisesta varasijoilla oleville) ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Saat tiedon ajoissa, kun yhteystiedot ovat oikein.   

Kurssit voi maksaa verkkomaksulla heti ilmoittautumisen aikana. Poltto- ja laitemaksut laskutetaan erikseen. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee ilmoitus sähköpostiin. Emme ota vastaan kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.  

Osallistumisen peruuttaminen 

Ilmoita peruutukset ajoissa, että varallaolija voi vielä saada paikan. Opettajat eivät ota vastaan osallistumisen peruuttamista. Tee peruutus viimeistään viimeisenä ennakkoilmoittautumispäivänä netissä, jos olet ilmoittautunut sen kautta, tai soita toimistoon p. 040 585 9305. Kurssimaksu laskutetaan ja on perintäkelpoinen, mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa. 

Pitkillä, koko lukuvuoden kursseilla on mahdollista peruuttaa tai vaihtaa kurssi vielä kurssin ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen ottamalla yhteyttä opiston toimistoon. Opettajalle ilmoittaminen tai peruminen ei riitä! 

Lukuvuoden 2016-2017 aikataulu

Syyslukukausi alkaa pääsääntöisesti viikolla 38. Pitkät opintoryhmät kokoontuvat 9 kertaa. Kevätlukukausi alkaa viikolla 2. Pitkät opintoryhmät kokoontuvat 12 kertaa. Syysloma on viikolla 42 ja talviloma viikolla 9. Syys- ja talvilomalla ei ole opetusta, ellei opettaja ole siitä erikseen sopinut. 

Kevätnäyttelyt järjestetään la 8.- su 9.4. Kurikan, Jurvan ja Jalasjärven keskusta-alueilla.