Kurikan kansalaisopisto

Vaikuta Kurikan kansalaisopiston toimintaan - vastaa kyselyyn!

Pohdimme yhdessä Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan kansalaisopistojen kanssa opistojemme nykytilaa ja tulevaisuutta suhteessa kuntiemme ja koko alueen kehitykseen. Haluamme tietää myös mitä kuntalaiset opistoista ajattelevat ja mitä he meiltä odottavat.

Vastaamalla kyselyyn annat omiin kokemuksiisi pohjautuvaa ja arvokasta tietoa kansalaisopiston toimintaan liittyen. Näin autat meitä palvelujemme laadun arvioinnissa ja toiminnan kehittämisessä. Vastausaikaa on jatkettu 31.5. saakka!

Vastauslomakkeen tiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti ja vastaaminen on vapaaehtoista. Voit vastata kyselyyn, vaikka et osallistuisikaan opiston kursseille tai muuhun toimintaan! 

Kehittämistyötämme rahoittaa Opetushallitus.

Linkki kyselyyn

 

Eteenpäin on elävän mieli,

todetaan tutussa suomalaisessa sananlaskussa. Eteenpäin meneminen merkitsee liikkumista, siirtymistä pois jostakin ja kulkemista kohti jotakin uutta. Vaikka kansalaisopiston ei yleensä mielletä olevan dynaaminen edelläkävijä, vaan pikemminkin tuttu ja turvallinen, nopeasti muuttuvassa maailmassa vähän rauhallisempi hengähdyspaikka, senkin on elossa pysyäkseen liikuttava ja mentävä eteenpäin. Pyritään myös lukuvuoden 2016-2017 aikana yhdessä - opiskelijat, opettajat ja hallintoväki - viemään eteenpäin ja pitämään vahvasti elossa tätä arjessa hengähtämisen, omiin kiinnostuksen kohteisiin keskittymisen, itsensä toteuttamisen, uuden oppimisen ja sosiaalisen kohtaamisen paikkaa, jota kansalaisopistoksi kutsutaan.
 

Tervetuloa kursseille!

facebook
Seuraa meitä facebookissa!    Instagrammissa: #kurikanopisto   Twitterissä @kurikanopisto!

 


 

Ajankohtaista

UUTTA!

10321 KOIRAN ARKITOTTELEVAISUUS 2 7.6-17.6.2017 KE: 17.00-20.15 JA LA: 10.00-13.15 KURIKAN KOIRAPUISTOSSA.Ilm.. viim.1.6.2017

Huhti-kesäkuussa tarjolla useita lyhytkursseja -   klikkaa tästä kurssiluetteloon

Lapsille ja nuorille kesäkuun alussa tarjolla seitsemän käsityöpajaa Kurikassa, Jurvassa ja Jalasjärvellä! Klikkaa tästä sähköiseen ohjelmaan ja tarkempiin tietoihin

POIKKEUKSELLISESTI VOI ILMOITTAUTUA JO NYT 21083 JALASJÄRVEN NUORISOKUOROON!

Lisätiedot opistolta, p. 040 585 9305


Opiskelijat; huomioikaa, että emme ilmoita kurssin alkamisesta erikseen. Lähetämme viestin vain siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu. Kurssipäivät ja viimeinen perumispäivä kursseille kannattaa laittaa omaan kalenteriin ylös.

Ilmoittautuminen kursseille jatkuu koko lukuvuoden. Myös kurssien alkamisen jälkeen on mahdollista ilmoittautua vapaille kurssipaikoille. KYSY VAPAITA PAIKKOJA ROHKEASTI OPISTON TOIMISTOSTA 040 585 9305! Jos kurssi on jo alkanut, mutta siellä on tilaa, sinne voi ilmoittautua puhelimitse tai käymällä opiston toimistossa tai kaupungin palvelupisteissä niiden aukioloaikoina. Katso aukioloajat tarkemmin nettisivujen kohta YHTEYSTIEDOT. 

  • Opistoon voi myös lähettää sähköpostia: toimisto(at)kurikanopisto.fi tai käyttää nettisivujen palautelomaketta. 

  • Sähköinen ohjelma ja netti-ilmoittautuminen  tästä

  • Lapsille ja nuorille kohdennetut kurssit kootusti  täällä.

 

Viimeisimmät kuvamme instagramissa: