Kurikan kansalaisopisto

Kansalaisopiston kursseille mukaan lähtemisen kynnys on matala - tarvitaan vain oma innostus tai kiinnostus kurssin sisältöä kohtaan ja sitten se ensimmäisen askeleen ottaminen. Pääosalle kursseja ei vaadita erityistä aiempaa osaamista, mutta tietenkin esim. kielissä sopiva kurssi löytyy taitojen tason mukaan. Ensimmäinen askel voi siis olla yhteydenotto opiston toimistoon, suunnittelijaan tai kiinnostavan kurssin opettajaan sen selvittämiseksi onko juuri tietty kurssi sinua varten. 

Yhdessä tekeminen, osaamisen jakaminen ja tekemällä oppiminen opintoryhmän muodostamassa yhteisössä ovat monille opiskelijoille kansalaisopistossa SE juttu. Jokainen tulee oman kiinnostuksensa mukaiseen ryhmään toteuttamaan itseään ja omia tavoitteitaan, mutta ryhmä parhaimmillaan tarjoaa ympäristön, jossa jokainen voi hyvillä mielin tavoitella sitä "omaa parastaan". Ei tarvitse kilpailla eikä saavuttaa pätevyyttä, mutta oman ja kaverin edistymisen ja onnistumisen huomaa, sen voi jakaa ja siitä voi innostua lisää! Jokainen vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että ryhmä toimii ja siellä viihtyy. Aika olennainen kysymys onkin, että mitä tulee mukana, kun minä ryhmään tulen. 

Lukuvuoden 2017-2018 painettu opinto-ohjelma jaetaan Kurikassa elokuun aikana. Sähköiseen ohjelmaan netissä päivittyvät niin kurssimuutokset kuin uudet kurssitkin koko lukuvuoden ajan. Sähköisen ohjelman kautta on näppärää myös ilmoittautua ohjeitten mukaan. Kaikkeen opiskeluun liittyvään käytännön ohjeistukseen kannattaa tutustua vaikkapa näillä nettisivuilla. Opiston ohjelmasta on pyritty saamaan monipuolinen - pitämään kiinni hyvästä vanhasta ja tuomaan tarjolle erilaista uutta.

Tytöt, pojat, miehet, naiset, nuoret, vanhat - tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan! 

 

Seuraa meitä:

Facebookissa

Instagramissa  #kurikanopisto

Twitterissä @kurikanopisto

 

 


 

AjankohtaistaHaemme kansalaisopistoon määräaikaista Koulutussuunnittelijaa 16.10.2017-31.3.2018. Haku 25.9. klo 12.00 mennessä.  

Kansalaisopisto on mukana isien ja lasten metsäretkellä Jurvan Sällin leirintäalueella sunnuntaina 17.9. klo 14.00-17.00.

Ohjelmassa suunnistuksen alkeita, ulkoilua, puulajitunnistusta, iso traktori, kioski auki.

Mukaan omat eväät - ota vaikka makkaraa kodalla paistettavaksi!  

Kurikkalan toimiston aukioloajat syys-marraskuussa: ma, ke ja to klo 10.00-16.00, ti klo 10-17 ja pe klo 10.00-14.00

Kaikille kursseille voi opiston sähköisen ohjelman kautta alkaa ilmoittautua tiistaina 22.8. klo 15.30 lähtien. Myös lukuvuoden aikana voi ilmoittautua  - kysy alkaneitten kurssien osalta vapaita paikkoja! 

Vaikka netti-ilmoittautuminen on ensisijainen ja myös nopein ilmoittautumistapa, puhelimitse saa ja voi ilmoittautua opiston aukioloaikoina - ks. edellä. Ilmoittautua EI VOI kirjeitse, tekstiviestillä, sähköpostilla, opiston palautelomakkeen kautta tai puhelinvastaajan viestillä.  

Netti-ilmoittautumista varten on tehty oma kurssi, jolla ilmoittautumista ja osallistumisen perumista voi harjoitella niin paljon kuin haluaa – ja täysin maksutta. Kurssin numero on 0000.

Kiinnostaville kursseille olisi hyvä ilmoittautua jo hyvissä ajoin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ja näin varmistaa kurssin alkaminen.

Painetussa opinto-ohjelmassa ja nettisivuilla on erilaisia opiskelijoille tarkoitettuja käytännön tietoja ja ohjeita, mihin on hyvä tutustua jo ennakkoon

Katso myös Usein kysytyt kysymykset - klikkaa tästä! 


 

 

Viimeisimmät kuvamme instagramissa: