Kurikan kansalaisopisto

Kansalaisopiston kursseille mukaan lähtemisen kynnys on matala - tarvitaan vain oma innostus tai kiinnostus kurssin sisältöä kohtaan ja sitten se ensimmäisen askeleen ottaminen. Pääosalle kursseja ei vaadita erityistä aiempaa osaamista, mutta tietenkin esim. kielissä sopiva kurssi löytyy taitojen tason mukaan. Ensimmäinen askel voi siis olla yhteydenotto opiston toimistoon, suunnittelijaan tai kiinnostavan kurssin opettajaan sen selvittämiseksi onko juuri tietty kurssi sinua varten. 

Yhdessä tekeminen, osaamisen jakaminen ja tekemällä oppiminen opintoryhmän muodostamassa yhteisössä ovat monille opiskelijoille kansalaisopistossa SE juttu. Jokainen tulee oman kiinnostuksensa mukaiseen ryhmään toteuttamaan itseään ja omia tavoitteitaan, mutta ryhmä parhaimmillaan tarjoaa ympäristön, jossa jokainen voi hyvillä mielin tavoitella "omaa parastaan". Ei tarvitse kilpailla eikä saavuttaa pätevyyttä, mutta oman ja kaverin edistymisen ja onnistumisen huomaa, sen voi jakaa ja siitä voi innostua lisää! Jokainen vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että ryhmä toimii ja siellä viihtyy. Olennainen kysymys onkin se, mitä tulee mukana, kun minä ryhmään tulen. 

Lukuvuoden 2018-2019 painettu opinto-ohjelma jaetaan Kurikassa elokuun aikana. Sähköiseen ohjelmaan netissä päivittyvät niin kurssimuutokset kuin uudet kurssitkin koko lukuvuoden ajan. Sähköisen ohjelman kautta on näppärää myös ilmoittautua ohjeitten mukaan. Kaikkeen opiskeluun liittyvään käytännön ohjeistukseen kannattaa tutustua vaikkapa näillä nettisivuilla. Opiston ohjelmasta on pyritty saamaan monipuolinen - pitämään kiinni hyvästä vanhasta ja tuomaan tarjolle erilaista uutta.

Tytöt, pojat, miehet, naiset, nuoret, vanhat - tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan! 

 

 


 

Ajankohtaista

Lukuvuoden 2018 - 2019 opetus alkaa pääsääntöisesti viikolla 38.

Syyslukukauden kurssit päättyvät pääsääntöisesti viikoilla 47 ja 48. 

Seuraa runsasta lyhytkurssiemme valikoimaa, jouluvalmisteluja tehdään vielä joulukuussakin. 

Koko lukuvuoden kestäville pitkille kursseille on mahdollista ilmoittautua läpi vuoden, ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittaudu kurssille ajoissa, näin varmistat, että kurssi toteutuu. 

Kurikkalan toimisto palvelee

ma, ke ja to klo 10.00 - 16.00

ti klo 10.00 - 16.00

pe klo 10.00 - 14.00

Kurssit ovat alkaneet, mutta en vielä ole maksanut kurssimaksua?

  • Ei hätää, jos et maksanut suoramaksulla ilmoittautumisen yhteydessä, saat laskun kotiin.
  • Muistathan maksaa laskun käyttäen viitenumeroa!

Katso myös Usein kysytyt kysymykset - klikkaa tästä! 

 

Alkavat lyhytkurssit

 


 

 

Viimeisimmät kuvamme instagramissa: